Libelle 17 Amersfoort

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1999
Ligging  :  In woonwijk, vrij uitzicht
VVE bijdrage  :  134 p/mnd
Woonoppervlakte  :  77 m²
Inpandige ruimte  :  3 m²
Inhoud  :  210 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  toilet, hal, stookruimte, berging, balkon
Omschrijving:
VOOR U: EEN LICHT HOEK-APPARTEMENT MET MOOI UITZICHT
In de groene Amersfoortse woonwijk Nieuwland ligt een kleinschalig appartementencomplex- met een totale hoogte van zeven verdiepingen -dat aan de voorzijde omgeven is door waterpartijen en veel groenvoorziening. Aan de achterzijde van het complex treft u voldoende parkeergelegenheid.

Door de gunstige ligging van het appartementencomplex bent u binnen enkele minuten op de A1 snelweg. Een klantvriendelijk winkelcentrum, sportfaciliteiten en een (basis) school zijn eveneens in de directe omgeving.

Het u aangeboden drie kamer-appartement bevindt zich op een hoek van de derde verdieping, waardoor U van twee kanten uitzicht heeft over de woonomgeving in de richting Amersfoort/Hoogland, Spakenburg en Baarn.

Het appartement is bereikbaar via een centrale hal, met brievenbussen en een intercom. Hier bevinden zich ook een lift, een trappenhuis en de toegang tot de ruime berging.

De lift (of de trap) brengt u naar de 3e verdieping waar u uw appartement bereikt via een eigen balustrade, wat als voordeel heeft dat er geen andere bewoners langs uw appartement lopen.

De entreehal biedt toegang tot:
een ruime slaapkamer
een royale inpandige berging met aansluitingen voor het witgoed.
Een modern toilet.
en
De CV- en meterkast.
Uw nette badkamer is tot boven betegeld met een lichte wandtegel en een donkere (grijze) vloertegel. Een douchecabine, een wastafel meubel en kastje.
Een tweede slaapkamer biedt toegang tot een zonnig en gedeeltelijk overdekt balkon
Vanuit de lichte hoekwoonkamer - met veel raampartijen heeft u een prachtig 'panoramisch' uitzicht en eveneens toegang tot het balkon.
De half open keuken - in een L- vormige opstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Samengevat: zeer de moeite waard om de ruimte en de sfeer te proeve
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Maarsbergseweg 8, 3931 JH Woudenberg
Telefoon: 033-2862022
Fax: 033-2774374
E-mail: woudenberg@schimmelmakelaardij.nl
Internet: www.schimmelmakelaardij.nl