Holevoetlaan 44 E SCHERPENZEEL

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Vrijstaand-geschakelde woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2005
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  150 m²
Perceeloppervlakte  :  313 m²
Inhoud  :  540 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Verzorgd, noordwest, 10 x 10.50 m
Parkeergelegenheid  :  Aangebouwd steen
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, hal, berging
Omschrijving:
RUIM EN VRIJSTAAND WONEN MET HET HELE GEZIN

U aangeboden in Scherpenzeel: Een zeer goed onderhouden vrijstaande woning. (geschakeld via uw garage) met verrassend veel ruimte in en om het huis.

Wij noemen:
De vele inbouwkasten, screens en rolluiken.
Een zonnige tuin die onderhoudsvriendelijk is aangelegd.
een (extra) houten berging.

In de royale entreehal bevinden zich een toiletruimte, de meterkast en de trap naar de 1e verdieping.

Via de hal komt u binnen in het midden van de woning. Aan de straatzijde ligt een knusse woonkamer met veel raampartijen, dus ook veel licht. Aan de achterzijde ligt een uitgebouwde woonkeuken die met schuifdeuren kan worden 'afgesloten'.
De keuken is L vormig en voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woonkeuken is zo royaal van opzet dat u naast een grote eettafel, ook nog een servieskast/zitbankje of iets dergelijks kwijt kunt. Via een schuifpui komt u in uw praktisch aangelegde en ommuurde achtertuin met een beschut terras en een achterom.

Via de keuken komt u ook in de bijkeuken, met een zeer praktische inbouwkast en vrieskist. Vanuit de bijkeuken kunt u zowel de tuin als de garage bereiken.

Boven.
Op de 1ste verdieping ligt een overloop die toegang geeft tot drie ruime slaapkamers met inbouwkasten en rolluiken. Hier is ook een badkamer met ligbad/douche, toilet en een wastafel.

Een vaste trap brengt u op de 2de verdieping met een voorzolder met witgoed aansluiting en handige bergruimte wederom keurig afgewerkt met inbouwkasten. Een vierde slaapkamer met dakkapel nagenoeg over de gehele breedte van de achtergevel waardoor het een ruime, lichte slaapkamer is. Deze slaapkamer heeft eveneens rolluiken.

Op zoek naar u een intieme, ruime en vrijstaande gezinswoning?
Maak dan nu een afspraak voor een bezichtiging die u zeker zal verrassen!
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Maarsbergseweg 8, 3931 JH Woudenberg
Telefoon: 033-2862022
Fax: 033-2774374
E-mail: woudenberg@schimmelmakelaardij.nl
Internet: www.schimmelmakelaardij.nl