Valleilaan 35 SCHERPENZEEL

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Hoekwoning met garage
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1968
Ligging  :  In woonwijk
Woonoppervlakte  :  114 m²
Externe bergruimte  :  25 m²
Perceeloppervlakte  :  247 m²
Inhoud  :  345 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Fraai aangelegd, zuid, 8.50 x 13.20 m
Parkeergelegenheid  :  Vrijstaand steen
Overige ruimte  :  toilet, hal, provisieruimte
Omschrijving:
RUSTIG WONEN OP DE HOEK.
Voor u te koop: Deze goed onderhouden hoekwoning in een rustige en zeer kindvriendelijke woonwijk aan de rand van Scherpenzeel, u bent snel tussen het landelijke groen en in de bossen.
Als u iedere dag op zoek bent naar een parkeerplek voor u auto of aanhanger, dan is deze locatie een prima oplossing……
U krijgt namelijk een eigen oprit en parkeerplek plus een multifunctionele garage: geschikt voor de auto, maar ook als hobbyruimte of berging voor de fietsen en het tuingereedschap.
De ruime eigen parkeerplek op een diepe inrit biedt de mogelijkheid om meerdere voertuigen en/of aanhangers te parkeren ideaal voor ZZP'ers.

Nu naar binnen:
De entreehal met meterkast en trapopgang heeft ook een praktische, ruime kelderkast. Toilet is netjes met een hangtoilet van Villeroy en Boch, inbouwspotjes en er zit ook nog vloerverwarming in. De woonkamer met een strak gestuukt plafond ligt aan de voorzijde van de woning. Uw toekomstige keuken is bereikbaar via een toog met verstelbare en dimbare verlichting waarmee een natuurlijke verbinding ontstaat met het eetgedeelte. Uiteraard krijgt u voldoende apparatuur, waarvan de vaatwasser nog zo goed als nieuw is en een uitgebreide combi-oven, magnetron, koelkast en voldoende kastruimte voor al uw keukenspullen.

Op de 1ste verdieping liggen drie slaapkamers met ruime afmetingen van circa 13½, 12½ en 6 m². Twee daarvan hebben inbouwkasten. In een modern gestileerde badkamer treft u een hoek whirlpool bad aan met thermostaatkraan van Grohe, een douche en een wastafel meubel, terwijl de gehele badkamer voorzien is van vloerverwarming. Ook is er op deze verdieping een separate toiletruimte.

Een vaste trap leidt naar de tweede verdieping met voorzolder inclusief de CV combi ketel. Tevens krijgt u een verhoogde dakkapel en een extra slaapkamer. Op deze verdieping is veel bergruimte.

De tuin
Een fraai aangelegde achtertuin op het zuiden biedt u veel privacy en zonneplekjes.
De openslaande deuren van de woonkamer geven een extra en natuurlijke doorgang naar de mooie tuin op het zuiden, zo haalt u buiten naar binnen en krijgt u een en extra grote woonoppervlak en voelt u zich één met de natuur.

Samengevat: de moeite van het kijken waard!
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Maarsbergseweg 8, 3931 JH Woudenberg
Telefoon: 033-2862022
Fax: 033-2774374
E-mail: woudenberg@schimmelmakelaardij.nl
Internet: www.schimmelmakelaardij.nl